کد مطلب: 227218
تعداد 4 نفر از دريافت کننده هاي حقوق هاي نامتعارف تاکنون اقدام به استرداد وجوه ننموده‌اند
تاریخ انتشار : 1395/09/16 18:16:26
نمایش : 1263
عادل آذر رئيس کل ديوان محاسبات کشور گزارش کامل و مستندي را از پرونده حقوق‌هاي نامتعارف ارائه داد. عادل آذر افزود: از تعداد 397 نفر که طي گزارش اول به عنوان افراد دريافت کننده حقوق هاي نامتعارف مشخص شدند، تعداد 4 نفر تاکنون اقدام به استرداد وجوه ننموده‌اند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عادل آذر رئيس ديوان محاسبات درباره پرونده حقوق‌هاي نامتعارف گفت:‌ اين پرونده به‌صورت جدي از مرداد ماه به ديوان محاسبات کشور واگذار شد که با توجه به پيچيدگي و چند وجهي بودن اين پرونده، حجم فعاليت‌هايي که بايد از نظر فني، مالي، اداري و حسابرسي انجام مي‌گرفت نيازمند زمان زيادي بود، اما به دليل حساسيت مردم به اين موضوع و همچنين هشدارها و مطالبات به حق مقام معظم رهبري و سران سه قوه، ديوان محاسبات رسيدگي به اين موضوع را در اولويت قرار داد و در زماني کوتاه و فشرده پرونده 93 هزار نفر را بررسي و به سرانجام رساند.

رئيس ديوان محاسبات دامنه اين بررسي‌ها را شامل روساي سه قوه ، ساير مقامات و مديران وزارت خانه ها ، سازمان ها و موسسات دولتي از جمله نيروهاي مسلح، وزارت اطلاعات، مجلس ، قوه قضاييه و قضات، اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها، هيات مديره شرکتهاي دولتي مندرج در قانون بودجه کل کشور و همچنين موسسات ونهادهايي که زير نظر مقام معظم رهبري اداره مي‌شوند، بيان کرد.

عادل آذر افزود: از تعداد 397 نفر که طي گزارش اول به عنوان افراد دريافت کننده حقوق هاي نامتعارف مشخص شدند، تعداد 393 نفر اقدام براي استرداد وجوه دريافتي مازاد کرده و تعداد 4 نفر تاکنون اقدام به استرداد وجوه ننموده‌اند. بدين ترتيب تاکنون از مبلغ 233/627/783/350 ريال حقوق هاي نامتعارف 98 درصد آن که بالغ بر 228/502/329/148 ريال مي باشد به بيت المال برگشت داده شده است.

رئيس ديوان محاسبات در خصوص تمهيدات لازم براي پيشگيري از تکرار چنين پرونده هايي افزود: يکي از اقدامات بايد اين باشد که زمان رسيدگي به پرونده ها را کوتاه تر کنيم و چالش هايي در بحث نظامات پرداخت مانند حقوق، مزايا و تسهيلات وجود دارد که بايد تلاش کنيم که تا اين رسيدگي و رصدها به صورت مستمر و برخط انجام شود.

وي در ادامه با اشاره به سامانه نظارت الکترونيکي (سنا) گفت: يک سامانه نظارت الکترونيکي تحت عنوان سنا در ديوان محاسبات وجود دارد که قرار بود اين سامانه به صورت برخط، هزينه کردهاي حاکميت را بررسي کند، اما فعلا اين سامانه به طور کامل مستقر نيست و تلاش مي کنيم آن را کامل و هوشمند کنيم.

عادل آذر گفت:‌ يکي از مطالبات ما از دولت اين است که سامانه ثبت حقوق و مزاياي کارکنان دولت را مستقر و ارتباط بر خط ديوان محاسبات و تمام دستگاههاي نظارتي را برقرار کند. خوشبختانه با همکاري دولت و ديوان محاسبات، اين موضوع در قالب يک تبصره در لايحه بودجه امسال در نظر گرفته شده است.

وي در ادامه در خصوص نقش مردم و رسانه‌ها در پيگيري حقوق هاي نامتعارف و پيشگيري از اين موارد گفت: بايد از حساسيت مردم نسبت به صيانت از بيت المال و پاسداري از ثروت ملي کشور تشکر کرد و من به عنوان فردي که متولي دستگاهي هستم که بنابر قانون نقش پاسداري از بيت المال را بر عهده دارد، از مردم عزيز، نمايندگان شريف آنان در مجلس شوراي اسلامي خصوصا رياست محترم مجلس شوراي اسلامي و اصحاب رسانه، به ويژه صدا و سيما کمال تشکر و قدرداني را دارم.

عادل آذر اظهار کرد: مجددا از هشدارها، مطالبات و ارشادات مقام معظم رهبري بسيار سپاسگزارم زيرا اين موضوع به ما کمک کرد که روند رسيدگي به اين معظل تسريع شده و اين پرونده در کوتاهترين زمان به سرانجام برسد.

رئيس کل ديوان محاسبات گفت: نتايج بررسي اين پرونده نشان داد همانگونه که مقام معظم رهبري فرمودند، قاطبه مديران ما که فرماندهان توسعه کشورند افراد با شرف و دست پاکي هستند و ما به عنوان فرزندان مردم در ديوان محاسبات تلاش مي کنيم که ان شاء  الله  پاسخگويي مطالبات مردم و ناظرين امين آنها باشيم.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html